Юридична пенсійна консультація

Задайте своє запитання, натиснувши кнопку нижче

Задайте своє запитання, заповнивши поля нижче

Будь ласка, введіть Ваше ім'я
Будь ласка, введіть Ваш номер телефону
Будь ласка, введіть Ваш email SUPER_SIMPLE_FEEDBACK_VALID_ERRORS_EMAIL
Будь ласка, напишіть своє запитання

Сьогодні в нашій країні дуже багато военных пенсіонерів. Це пов’язано з тем, що дана категорія виходить на пенсію незалежно від досягнення пенсійного віку.

Вихід з українського законодавства, дана група має право на пенсійні виплати у разі наявності двадцятилетнього або двадцятилетнього робочого стажу, незалежно від віку. Дана пенсія розраховується з розміру денежного забезпечення, з урахуванням обов'язкових вкладів, премій і прочих виплат з яких оплачувався Єдиний Соціальний Взнос

Пенсія військовослужбовців у 2020 році

У 2020 році були внесені зміни в українське законодавство щодо сфери пенсійного забезпечення. Тепер багато хто з військовослужбовців України можуть розраховувати на підвищення пенсійного забезпечення.

У цій статті ми постараємося осветити цей питання, і більш детально розповімо про те, кому з тих, хто залишився, пенсія буде підвищена в 2020 році.

Вихід із постанови № 1088 КМУ, виданий у грудні 2019 року, передбачає підвищення пенсійного забезпечення категорій військовослужбовців та силовиків:

  • Лица з пенсійними виплатами, призначеними до 1 березня 2018 р.
  • Лица, яку було здійснено пересчет пенсій 1 березня 2018 р.

Вихід із законодавства, ця група військовослужбовців у 2020 р. буде отримувати підвищену пенсію. Відповідно до закону від 1 березня 2018 року, доплата становить 100% від суми збільшення.

Так же, очікується зміна пенсій та колишніх працівників МВС, які проходили на службі МВС у головному чи рядовому складі. Це в першу чергу стосується громадян, яким була перерахована пенсія з 1 січня 2016 року, щоб вони відповідали тим же посадам у Національній поліції. Данна група службовців отримає доплату в стопроцентному об’ємі від різниць між місячною пенсійною виплатою в 2016-2017 рр. і нинішньою місячною пенсійою до цього моменту не буде виплачена всяку суму розрахункової розниці.

Перерахунок пенсії здійснюється через наступний місяць після зміни розмірів денежного забезпечення. За 5 днів після прийняття вищеупомянутого рішення ПФУ повідомляє у відповідній структурі щодо прийнятих змін. В останньому ПФУ протягом 5 днів повідомляє про це свої подразделения. Вони в свою чергу готові списки пенсіонерів, пенсії яких потребують у перерахуванні.

Дані списки представлені у відповідних органах, у яких вищеупомянуті особи проходили службу. В ідеалі, пенсіонеру не потрібно звертатися з вимогою про перерахування в державну структуру, але на практиці все інакше.

Наші послуги

Обращение про перерасчет пенсій воєнним учасником приводить до мінімальних нарахувань із сторін уповноважених органів. Тому звернення до висококваліфікованого юриста буде відмінним варіантом вирішення цих питань і як результат, дозволить отримати всі читаючі виплати.

Якщо ви вирішили занятися цим питанням, то вам слід підготувати певний пакет документів. Наш юрист з радістю допоможе вам у цьому питанні і забезпечить юридичне сопровождение. Якщо вам потрібна допомога юриста з питань пересчета пенсій військовослужбовцям, ви можете звернутися за допомогою в нашу компанію. Ми надаємо кваліфіковану юридичну допомогу та широкий спектр юридичних послуг.