Юридична пенсійна консультація

Задайте своє запитання, натиснувши кнопку нижче

Задайте своє запитання, заповнивши поля нижче

Будь ласка, введіть Ваше ім'я
Будь ласка, введіть Ваш номер телефону
Будь ласка, введіть Ваш email SUPER_SIMPLE_FEEDBACK_VALID_ERRORS_EMAIL
Будь ласка, напишіть своє запитання

Юрист з пенсійних питань в Києві

Протягом останніх років пенсійне забезпечення вкотре піддалося серйозним змінам. Механізм нарахування пенсій заслуговує на особливу увагу. Крім загальних питань, пов’язаних з цим процесом, виникають проблеми з трудовим, страховим, спеціальним, пільговим стажем. Не дуже часто, але все ж трапляється, що Пенсійний фонд не визнає пільговий стаж взагалі або частково і люди пенсійного віку стикаються з певними труднощами.

З цими та багатьма іншими питаннями адвокати по пенсійному забезпеченню компанії “Юридичні партнери” готові розібратися та вирішити весь спектр проблем.

У нас ви можете отримати грамотну консультацію, як і за яких умов можна претендувати на збільшення пенсії, чи входить до страхового стажу пільговий стаж, навчання в інституті, служба в армії, декретну відпустку, час на обліку у центрі зайнятості. Адвокати нашої компанії допоможуть з перерахунком чорнобильських пенсій, військових пенсій, пенсій дітям війни та учасникам війни. Ми готові відповісти на всі питання з призначення, припинення та відновлення пенсій внутрішньо переміщеним особам.

Наша компанія готова надати допомогу по ряду питань.

Професійна консультація адвоката з пенсійних питань.

Пенсійні адвокати нададуть кваліфіковану юридичну допомогу на етапі підготовки та подачі документів необхідних для оформлення пенсій, перерахунку пенсій відповідно до чинного законодавства.

Проведення альтернативної перевірки нарахування пенсії.

Наші фахівці зможуть здійснити перевірку призначеної пенсії або проведений перерахунок пенсії. Виходячи з інформації про заробітну плату пенсійної справи зможемо уточнити чи правильно був розрахований страховий стаж, чи є можливість надати додаткові документи, які дають вам право на збільшення розміру пенсії, чи враховані надбавки за нагороди та заслуги перед батьківщиною.

Захист в досудовому та судовому порядку.

  1. Оскарження у судовому порядку відмов органів Пенсійного фонду у призначенні пенсій за віком на пільгових умовах СПИСОК № 1 і № 2, пенсій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, пенсій за вислугою років, військових пенсій, пенсій учасникам АТО, дострокового виходу на пенсію.
  2. Вирішення спорів з питань призупинення виплати пенсій, переплати пенсій та утримання пенсій.
  3. Вирішення спорів з питань пенсій внутрішньо переміщеним особам відповідно до законодавства. Нашими фахівцями вироблена лінія захисту, яка дозволить отримати довгоочікувану пенсію.
  4. Вирішення питань пенсіонерів, які виїжджають за кордон.

Інші питання пенсійного забезпечення в період реформування пенсійної системи та осучаснення пенсій.

Даний перелік послуг у сфері пенсійного законодавства не є вичерпним. Доручивши роботу нам, ви можете бути впевнені, що ваше запитання буде вирішене на професійному рівні та у максимально стислі терміни. Наша компанія пропонує вигідні та зручні умови співпраці та оплати.